top of page

HET BESTE VISITEKAARTJE

VOOR UW BEDRIJF

VIDEOS FOR CORPORATE

Bewegend beeld scoort en wordt steeds meer ingezet door bedrijven. Met video kun je informeren, werven, vermaken en verbinden. Vertel jouw verhaal met een indrukwekkende bedrijfsfilm die je bijvoorbeeld inzet bij presentaties online en offline. SECmotion maakt video’s op maat voor zakelijke websites. We vertellen een aantrekkelijk en aansprekend verhaal in beeld. Door ons specialisme in drone video kunnen we een corporate video samenstellen, waarin het beste van twee werelden samenkomt.

Ook voor korte instructievideo’s en film voor productpresentaties, promotie activiteiten en beurzen vind je een partner in SECmotion. Onze roots liggen in de tech sector en we weten door ruime managementervaring als geen ander hoe belangrijk het is om je verhaal helder en inspirerend over te brengen. Vooraf aan de uitvoering bepalen we samen het doel van je corporate video om zo tot een effectief plan van aanpak te komen. Uiteraard communiceren we ook helder over onze prijzen: alles voor een tevreden klant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op.

Corporate video

Webvideo

Promotievideo

Product video

Video e-mail

Drone video

Presentatie video

webshop video

Bedrijfsfilm

ONZE CORPORATE VIDEO PAKKETTEN

brons

599,-

Doorspreken van de wensen

1 dagdeel filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Film van max 2 min.
Oplevering binnen 2 dagen

Opties naar keuze*

zilver

Doorspreken van de wensen

1 hele dag filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Film van max 3 min.
Oplevering binnen 3 dagen

Opties naar keuze*

 999,-

goud

Doorspreken van de wensen

2 hele dagen filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Film van max 5 min.
Oplevering binnen 5 dagen

Opties naar keuze*

1799,-

UW BEDRIJF IN BEELD

Video met DRONES

SECmotion is gespecialiseerd in drone video’s. Het bewegend beeld dat we maken met onze drones geeft een extra dimensie aan jouw video’s voor social media, events en corporate. Eén ding is zeker: jouw video gaat absoluut indruk maken. De mogelijkheden van drones zijn oneindig. SECmotion voldoet aan de wettelijke eisen en regelgeving die gelden voor filmen en vliegen met drones. Ben je geïnteresseerd in drone video’s? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Doe dit tijdig, want drone videografie vraagt om tijdig plannen. Vaak is een vlliegvergunning nodig en dat vraagt nu eenmaal om wat tijd. We helpen je graag, dus neem vooral contact met ons op.

bottom of page