top of page

VIDEO IS

ONZE PASSIE

Emotie vastleggen op film is het mooiste, maar ook het moeilijkste wat er is. Wij maken jouw story full of seconds : een video vol met de pakkende momenten die er voor jou toe doen.

Videograaf

Professionals

in video en geluid

SECmotion heeft ruim tien jaar ervaring in het maken van video’s. Ons portfolio is uitgebreid en professioneel. Wij filmen standaard met hoogwaardige apparatuur en bewerken video’s met de nieuwste professionele software, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast leveren onze drones prachtige beelden op waarmee jij je kunt onderscheiden.

De beste apparatuur

Wij gebruiken de beste apparatuur en kunnen zo onze klanten video’s met een optimale kwaliteit bieden. Onze camera’s leggen ieder detail vast onder alle omstandigheden. Uitstekende audio opname apparatuur zorgt voor perfect geluid. SECmotion werkt ook met high tech drones waarmee beelden in hoge kwaliteit worden geschoten. Wij monteren met Videotools van Adobe en Creative Cloud voor het beste eindresultaat.

Bedrijfsfilm
Bob Oerlemans

Bob Oerlemans

Videograaf en oprichter van SECmotion Bob Oerlemans heeft meer dan tien jaar ervaring in het produceren van professionele video’s. Zijn technische achtergrond maakt dat hij alleen het beste van het beste wil in beeld en geluid voor zijn klanten. Bob is gewend om goed naar klanten te luisteren en kan zo beelden maken die verwachtingen overtreffen.

Video
Video producties
videograaf
Geluid & muziek
videoproductie
Voice over
Bedrijfsfilm
Drones
Evenementenfilm
Presentaties
bottom of page