top of page

MAXIMALE BELEVING

IN BEELD EN GELUID

VIDEOS FOR ALL YOUR EVENTS

Life is a story full of seconds, want het leven zit vol met bijzondere momenten. Deel deze momenten door te kiezen voor event video’s van SECmotion. Wij werken samen met bedrijven en particulieren. Heb je een bedrijf? Wij produceren samen met jou promotiefilms, wervende videoboodschappen,  teasers, video impressies van evenementen en nog veel meer. SECmotion denkt met je mee. Wat is het doel van jouw event video? Waar wil je de video voor inzetten en wat wil de ontvanger zien en horen?

SECmotion maakt ook event video’s voor de particuliere markt. Wil je een super video verslag van een onvergetelijke dag? Wij verzorgen event video voor bruiloften, jubilea, doopfeesten en nog veel meer.  Onze eventvideo’s maken indruk door hun spontane en persoonlijke sfeer. Het klinkt gek, maar dat bereiken we juist door een gedegen voorbereiding. Bovendien geven we, waar gewenst, een extra dimensie aan jouw event video door gebruik van drone videografie. Wil jij ook een professionele event video om voor altijd te koesteren? Neem dan contact op.

Event video

Wedding clip

Wedding video

Timelaps video

Drone video

Videoboodschap

Newborn video

Jubileum video

Promotie video

ONZE EVENT VIDEO PAKKETTEN

brons

599,-

Doorspreken van de wensen

1 dagdeel filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Opties naar keuze*

zilver

Doorspreken van de wensen

1 hele dag filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Opties naar keuze*

 799,-

goud

Doorspreken van de wensen

2 hele dagen filmen

Meerdere camera's

Hoge kwaliteit audio en video 

Incl. logo’s, teksten en titels

Opties naar keuze*

1199,-

JOUW EVENEMENT IN

DE SPOTLGHTS

Video met DRONES

SECmotion is gespecialiseerd in drone video’s. Het bewegend beeld dat we maken met onze drones geeft een extra dimensie aan jouw video’s voor social media, events en corporate. Eén ding is zeker: jouw video gaat absoluut indruk maken. De mogelijkheden van drones zijn oneindig. SECmotion voldoet aan de wettelijke eisen en regelgeving die gelden voor filmen en vliegen met drones. Ben je geïnteresseerd in drone video’s? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Doe dit tijdig, want drone videografie vraagt om tijdig plannen. Vaak is een vlliegvergunning nodig en dat vraagt nu eenmaal om wat tijd. We helpen je graag, dus neem vooral contact met ons op.

bottom of page