top of page

Een nieuwe naam in videoland


Dat bewegend beeld booming is dat wisten we al. Video is hot op social media. Video’s krijgen voorrang op Facebook en ook Instagram, Twitter, en YouTube roepen om bewegend beeld. In de wereld van video en drone stellen we ons graag aan je voor: wij zijn SECmotion. Wat we doen? We maken video’s voor Social, Events en Corporate. SECmotion dus…

De perfecte wedding clip van de mooiste dag van je leven, de perfecte pitch, viral gaan op social media… Het begint allemaal met pakkende bewegende beelden. SECmotion maakt professionele video’s voor social media, events en bedrijven. Dat doen we met high tech apparatuur, omdat we streven naar perfectie. We bewerken vol passie de gemaakte videobeelden van onze drones en camera’s. We vertalen de beelden in kwaliteitsvideo’s die raken, overtuigen en inspireren. Voor jezelf of voor jouw bedrijf: SECmotion maakt speciaal voor jou A story full of seconds.

SECmotion heeft ruim tien jaar ervaring in videografie. Ons portfolio is uitgebreid en professioneel. Wij filmen standaard met hoogwaardige apparatuur en bewerken video’s met de nieuwste professionele software, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast leveren onze drones prachtige beelden op waarmee jij je kunt onderscheiden.

Wat SECmotion jou onder andere te bieden heeft:

  • Vlogs, live video’s, testimonials en 360 graden video’s

  • Drone video

  • Promotiefilms, wervende videoboodschappen, teasers

  • Video impressies van evenementen

  • Wedding video en wedding clips

  • Jouw 15 seconds of fame voor social media

  • Timelapse video

  • Bedrijfsfilm, corporate movie

  • Instructiefilms, productvideo’s

  • Video e-mail

SECmotion is flexibel en denkt mee. Dus hebben we voor elke vraag een antwoord. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement? Neem dan eens een kijkje op onze website www.secmotion.nl. In de maand september ontvang je bovendien 10% korting op de standaardprijzen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SECmotion: A story full of seconds!

bottom of page