top of page

SECmotion tekent sponsorcontract met HOD


Bob Oerlemans, eigenaar van videobedrijf SECmotion tekende deze week trots een sponsorovereenkomst met de Valkenswaardse hockeyclub HOD. Met een handdruk van bestuursleden Ruud van de Rakt en Bas Krikke werd het contract bezegeld. SECmotion gaat meerdere HOD-evenementen mooi en pakkend in beeld brengen. Eerder filmde SECmotion al de huldiging van Oranje-internationals Lidewij Welten en Frederique Matla door burgemeester Anton Ederveen van Valkenswaard voor HOD. Het succesvolle avondevenement voor de C- en D-jeugd is eveneens door SECmotion vastgelegd. Ook zal een reclamebord van SECmotion op het hoofdveld van HOD worden opgehangen. Alle dynamische video's van de hand van SECmotion zijn straks te zien op de FaceBook pagina’s van SECmotion en HOD.

bottom of page